Levensveranderd • Diepgaand • Helend • Bevrijdend
Truffel Ceremonie | InnerTribe  Membership | MicroDosing Challenge

Ziel & Aarde Mannen Training 
6 mannen | 6 maanden 
📅  Start juli 2024

"Het is tijd man! Tijd om te gaan staan. Staan voor wie je écht bent"

Ben jij een zelfbewuste man en zoekende naar meer flow? Ben je goed bezig met je persoonlijke ontwikkeling, maar mis je de verbinding met jezelf en je omgeving. Voel je je geremd en wil je NU gaan staan voor wie je écht bent. 

En kom je graag in contact met gelijkgestemde ondernemers? 
Dan is de Hart Leider Training voor mannen een unieke holistische kans voor jou om vol de diepte in te gaan en te werken aan jouw persoonlijke groei.

Wat is er zo Uniek aan?

Alles is met elkaar verbonden. Daarom is deze 6 maanden training 100 % holistisch. We pakken alle facetten van het systeem aan.
Het onderbewuste. De mind. Ons gevoelssysteem. Ons lijf. Het familie-syteem en het energetische.

Verwachting

  • Stevig staan voor wie je écht bent
  • Je thuis voelen in een groep gelijkgestemde
  • Meer voelen, minder denken
  • Zelfreflectie en introspectie
  • Betekenis in het leven/ je missie voelen
  • Meer in verbinding met je intuïtie
  • Meer rust en emotionele balans

Maximaal 6 mannen
📅  6 maanden
📅  Start JUNI 2024
-----

Truffel Ceremonies & Breathwork 
2x - Diepgaande magic truffel reis naar het innerlijke zelf om inzichten te vergaren, emotionele blokkades los te laten en persoonlijke transformatie te stimuleren. 2 innerlijke reizen, inclusief een verbonden ademreis bij elke truffel ceremonie. Ontdek wat de kracht van ademhalen.
Eerste in juni mei en tweede 17 november

Integratie Sessies

3x- groeps sessies om de lessen van de truffel ceremonies te begrijpen en te integreren in je dagelijks leven. Leer ook van de ervaringen van de ander. 
----------

Energetische Reiniging
1x - Ontdek de kracht van energetische healing, waarbij een dag met de groep wordt gewijd aan het verkennen en helen van blokkades door middel van drukpunten en aanrakingen. Ervaar diepgaande transformatie en verbinding met jezelf en anderen tijdens deze bijzondere en helende reis.

Een waardevolle stap op jouw pad naar balans, groei en persoonlijke empowerment. 
----------

Familie opstellingsdag
1x - Een krachtige groeps sessie LIVE-dag om dynamieken en patronen in je familiesystemen te verkennen, begrijpen en transformeren. Deze dag zal worden geïnitieerd door een Systemisch Expert. En uiteraard met onze eigen groep.

Opstellingen is onderdeel van systemisch werken, en dat gaat er van uit dat wij deel uitmaken van verschillende systemen en dat wij daarin onze plek hebben. Als we in een systeem niet op onze plek staan, dan staan we niet volledig in onze kracht en ontstaan er gedragspatronen die ervoor zorgen dat we continue tegen bepaalde dingen aanlopen.

We maken deel uit van verschillende systemen, zoals op ons werk, in de maatschappij en in ons systeem van herkomst. Ons systeem van herkomst is het belangrijkste systeem en is het systeem van onze bloedlijn, van onze familie, en wordt het familiesysteem genoemd.
----------

Community Slotmoment

1x - Op onze laatste Community Dag komen we samen voor een ervaring van samenzijn, delen en verbinden. Te midden van een heerlijke lunch reflecteren we gezamenlijk op de reis die we hebben gemaakt. Het is een dag van waardering, waar we niet alleen de hoogtepunten evalueren, maar ook de diepe verbindingen die we hebben gesmeed.

Laten we genieten van elkaars gezelschap, de gedeelde inzichten koesteren en samen de volgende fase van onze individuele en gezamenlijke groei verwelkomen.

Schrijf je in voor de Hart Leider Training en maak van deze unieke ervaring de volgende stap in jouw reis naar authentiek leiderschap.

Boek HIER eerst jouw Telefoongesprek met Jeff of stel direct je ticket veilig via de  button hieronder. 

€ 2947,-  ex btw*

* Betalen in 2 termijnen mogelijk
* Factuur kan op naam van je bedrijf worden gezet

Stel Direct je Ticket Veilig
 
 
 
E-mailen
Bellen
LinkedIn